sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kiri 11 kk ja Kaapon juoksarijuttuja

11 kk, 46 cm

 Kirinen täytti tänään 11 kk ja koska innostuin askartelemaan mökillä siivekkeet, niin lapsikoira on päässyt "synttäreiden" kunniaksi aloittamaan hyppytreenit! En ole aiemmin nähnyt tarvetta, koska on ollut sellainen fiilis, että asia on helppo, joten ihan turha kiirehtiä. Varsinkin kun tiedän nyt sitten innostuvani tosissani Kirinkin kanssa liitämisestä. Söpösti Kiri tarjosi hypyn kiertämistä ja hyppäämistä ensin vähän epäloogisiin suuntiin, mutta kovin hienosti kyllä osasi hyppyä hakea.


 
 
 
 
Kaapon kanssa ollaan jatkettu juoksarien treenaamista esteen lisäksi tasamaalla matolla. Tänään tehtiin matolta takaa kiertoon, hyppyyn ja käsitargettiin jatkamista. Tokon kautta keksin yksi päivä, että mattoa taputtelemalla pystyn auttamaan Kaapoa, jos joku tehtävä on liian vaikea, eli fokusoi vain minuun ja leluun maton sijasta. Tällä on sitten saanut vauhdinkin kautta asioita onnistumaan.Mattotreenit on olleet kyllä niin hyviä noiden loppujen treenaamiseen, että aiotaan kyllä todellakin jatkaa!

Alla videot myös viime treeneistä hallilla. Suorat olivat saaneet Agimetiltä ajatusta loppuun kiihdyttämisestä. Tämä näkyy kahdessa vikassa toistossa. Kaapo kuulemma osaa nyt säätää askeleensa sopiviksi jo aikaisemmin, jolloin lopun juokseminen tietysti helpottuu. Testasin myös ekaa kertaa tehdä tiukkoja käännöksiä myös koko esteeltä ja kyllä niitä kuulemma voi jo hyvin tehdäkin. Tiukat käännökset on ajatuksena Kaapolle sen verran selkeämpiä kuin loivat, että tehdään ne nyt aika pitkälle ja sitten vasta mietitään uudelleen loivia. Jos ne vaikka tulisi ilmaiseksi perässä :D

 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!