maanantai 24. huhtikuuta 2017

Pikkumaksit ja monen monta sydäntä

Eilen pisti kyllä hymyilyttämään, kun kesken treenejä sain parikin viestiä siitä, että Sagin kokouksessa oltiin äänestetty uusien kokoluokkien tulemisista kansallisiin sääntöihin. Kirillä siis sittenkin on kisaura! (Jos vain on ja pysyy terveenä...)

Tuon uutisen myötä treenaaminen lapsikoiran kanssa oli tavallistakin mukavampaa. Heti innostuin  suunnittelemaan kunnolla tekemisiäni ja nyt olisi aika monta ideaa, mitä Kirin kanssa treenata. Eilen tehtiin U:n muotoista hyppy - putki - hyppy systeemiä. Viimeisen hypyn jälkeen kuollut pallo ehkä kymmenen metrin päässä. Kiri fokusoi eteen todella hienosti ja antoi tehdä takaaleikkauksen putkeen mennessä. Kuolleelle lelulle menee epäröimättä ja todellakin haluaa sinne <3

Karvapallon treenaaminen tuntuu mystisesti todella kotoisalta, koska jotenkin kummasti shelttieläin on ruvennut muistuttamaan kovasti Kaapoa. Kärsimätön Kiri kyllä on ja turhautuu kovin helposti, mutta jos hermo ei mene, niin ihanasti se osaa tarjota toimintaa ympäristöään kohtaan ja kääntää katseen minusta pois. Vitsit kuinka kivaa meillä nyt onkaan! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!