maanantai 16. tammikuuta 2017

Kiri 8 kk


Kirmalolla tuli tänään 8 kuukautta täyteen. Korkeus on jossakin 44-45 cm tietämillä ja tukka sen kuin kasvaa. Siitä taitaa tulla aikamoinen jellonakuningas :D

Tähän mennessä lapsikoira on kuluttanut aikaansa riehumalla loputtomasti Kaapon ja Sallin kanssa niin sisällä kuin ulkonakin, treenammalla temppuja mahdollista tanssahtelu-uraansa varten ja harjoittelemalla palkkaantumista hallilla. Palkkaantumisen harjoitteluun on tarvittu tietysti jotain tehtäviäkin ja senpä vuoksi Kirmalo osaa kiitää putkeen ja löytää niitä ihan pyytämättäkin.

 Ennen putkia treenailtiin vähän 2x2 keppien ekaan väliin menemistä, jonka lisäksi keinua on pariin kertaan paukutettu, hyppytekniikkaa ihmetelty ja juoksarien mattotreeni vähän niin kuin aloitettu.  Tyyppi on treenaillut muutaman kerran kuussa, kiihtyvällä tahdilla kylläkin. Nyt tulee onneksi taas pari viikkoa kokonaan taukoa, kun Kaapo ei treenaa fyssarin ja leirin takia hetkeen.


Lajitreenailujen lisäksi on tietysti harjoiteltu arkielämää. Kirin kanssa tosin on päässyt tällä saralla ihan todella vähällä. Tyyppi kun on reipas ja ahne, niin ei siinä kamalasti tarvitse asioita rautalangasta vääntää. Hirveän utelias se kyllä on ympäristöään kohtaan, joten kaikenlaista olisi kivempi katsella kuin mitä meitä muita välttämättä kiinnostaa. Koirien ohittaminen oli Kirmalolle pitkään ihan pala kakkua, mutta muutama kiinnostuspuuska sillä on ollut ja tällä hetkellä on käynnissä nakituskuuri. Tuntuu tuottavan tulosta, kun nakit menee muiden koirien yli aika helpolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!